Alle voordelen van de koffie to go bekers van GoCups | Go Cups

Voordelen GoCups

Samen op weg naar een betere wereld!

GoCups wil graag samen met jou een steentje bijdragen aan een betere wereld. Samen kunnen vele kleine acties namelijk zorgen voor een grote impact. Van alle wegwerpbekers wordt er 99% niet gerecycled. Door het gebruiken van een herbruikbare duurzame koffiebeker kunnen we samen een stap zetten naar een schonere wereld en dit aantal verkleinen.

De herbruikbare koffie to go bekers van GoCups zijn niet alleen duurzaam maar ook van hoge kwaliteit en modern in design. De koffiebekers zijn gemaakt van duurzame materialen en kunnen aan het einde van hun levensloop volledig gerecycled worden. Er zijn veel voordelen van de herbruikbare GoCups bekers waarvan zowel jij als de planeet erg blij wordt.

Go Green, Go Cups!

GoCups icon
74 +
Koffiebekertjes per jaar

Elke dag een GoCup beker gebruiken scheelt 233 plastic koffiebekertjes per jaar per persoon.

+€
Besparen

Elke dag een koffie to go halen met een GoCup, kan meer dan €90,- per jaar besparen.

Go Green, Go Cups!

Krijg korting met je eigen koffiebeker

Eén van de voordelen van een duurzame koffiebeker van GoCups, is de korting op een koffie to go. Bij o.a. AH to Go, kiosken van de NS en universiteiten krijg je al €0,25 korting bij het gebruik van je eigen duurzame koffiebeker. Dus de volgende keer als je een koffie to go, thee of warme chocolademelk haalt, geniet je direct van de voordelen! De GoCups zijn dus niet alleen goed voor het milieu maar ook nog eens voor je portemonnee.

Alle voordelen op een rijtje

5/5
Echt heel erg blij met mijn cup van GoCups! Erg handig voor mijn dagelijkse koffie to go in de trein.
Mila Rijswijk