KeepCups, duurzame koffiebekers to go | GoCups

KeepCups koffiebekers

Verantwoord genieten met KeepCups

KeepCups zijn de perfecte oplossing om op een verantwoorde wijze te genieten van heerlijke koffie. Door het gebruiken van een KeepCup, zijn vervuilende wegwerpbekers voor goed verleden tijd. Het overgrote deel van wegwerpbekers wordt namelijk niet gerecycled, dit heeft een grote aanslag zowel onze natuur als de wereld. Samen moeten we een stap zetten naar het verminderen van disposable producten.

Gebruik een KeepCup en wordt een changemaker!

KeepCups

Volg GoCups op Instagram

KeepCup Brew Cork edition

De KeepCup Brew Cork edition is een duurzame koffiebeker ontwikkelt om de wereld een handje te helpen. Deze duurzame koffiebeker kan namelijk worden hergebruikt. Dit zorgt voor veel minder onnodig afval. Daarnaast blijft de koffie in de beker langer warm en kun je langer genieten van je heerlijke koffie. De KeepCup koffiebeker is dus perfect voor koffie to go’s. Natuurlijk is deze prachtige koffiebeker niet alleen geschikt voor to go. Het is dan wel een koffiebeker met deksel, maar haal de deksel eraf en je hebt een prachtige koffiebeker voor in huis!

De KeepCup Brew cork edition is in verschillende maten verkrijgbaar. De koffiebeker kent vier verschillende maten: de KeepCup XS, small, medium en large. De kleur van de deksel kan per cup verschillen. De Brew Cork collection kent onder andere de KeepCup nitro, latte, espresso en black.

KeepCup koffiebekers, ‘Made to last’

GoCups gelooft in producten van hoge kwaliteit. Zo zijn de KeepCups gemaakt van loodvrij, volledig gehard natronkalkglas waardoor het bestand is tegen thermische en mechanische schokken. De deksels en de plug van de KeepCups zijn 100% recyclebaar via huishoudelijke recycling. Daarbij is de band om de mok gemaakt van oude kurkeik uit de bossen van Portugal. Kurk is antibacterieel en biologisch afbreekbaar.

Mijn KeepCup

GoCups icon

Zorg ervoor dat je de deksel verwijdert en je kopje en deksel goed wast na elk gebruik. De KeepCup Original kan op de bovenste plank van de vaatwasser worden geplaatst, zorg ervoor dat je eerst het deksel verwijdert. Het is niet nodig om de band van uw kopje of plug van uw deksel te verwijderen

Wees voorzichtig met uw KeepCup, we raden af om bij het schoonmaken schurende materialen te gebruiken. Laat volledig drogen alvorens opnieuw te monteren. Als er vlekken optreden, kunt u een pasta van zuiveringszout en water aanbrengen en vervolgens grondig spoelen om verkleuring te verminderen.

De glazen, siliconen band en polypropyleen plastic bekers (pp nr. 5) kunnen in de magnetron en worden verwarmd tot 100 °C.

Deze componenten mogen niet in de magnetron worden geplaatst, omdat ze beschadigd kunnen raken bij verhitting boven 100 °C:

  • Deksel en plug
  • Doorzichtige plastic beker 
  • LongPlay Band & Clear Plastic Booster
  • Cork band

Ja! Een nieuwe Cork band voor je KeepCup kan los worden besteld in onze shop.